Overzichtsfoto van het Chalet Type A. Geschikt voor 5 personen

Recreatiewoning Friesland

Zoekt u een recreatiewoning in Friesland om de vakantie in door te brengen? Dan kunt u eens verder kijken op de website van Camping de Ikeleane. U kunt op onze camping verblijven in een caravan of camper, maar wij bieden ook de mogelijkheid om bij ons te verblijven in een recreatiewoning in Friesland. U kunt dan genieten van de fijne en gezellige sfeer van de camping, maar toch ook van de luxe en de hoge mate van comfort van een recreatiewoning in Friesland. Uiteraard zijn onze recreatiewoningen online te bekijken.

Een compleet uitgeruste recreatiewoning in Friesland

U kunt bij ons een zeer compleet uitgeruste recreatiewoning in Friesland huren, voor korte of langere periode. De recreatiewoningen zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Als u bij ons een recreatiewoning huurt in Friesland, dan kunt u genieten van de rustige en ruimtelijke omgeving van de camping. Er is veel natuur aanwezig en u kunt prachtige wandel- en fietstochten maken. Gaat u liever zwemmen? Dan is er een mooi openluchtzwembad in de directe omgeving te vinden. Uiteraard zijn er ook leuke steden op relatief korte afstand te vinden. Ideaal voor wanneer u een dagje wilt gaan winkelen.

Foto van de tuin van het Chalet Type A. Geschikt voor 5 personen.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van de buitenkant van het Chalet Type A. Geschikt voor 5 personen.

Neem contact op

Wilt u de komende vakantie doorbrengen in een ruime, sfeervolle en luxe recreatiewoning in Friesland? Dan bent u zeker welkom bij Camping de Ikeleane. Wij zijn gevestigd in het mooie Bakkeveen, aan de Duerswâldmer Wei 19. U kunt onze mogelijkheden op de website bekijken of vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie, advies of een directe reservering. Bel naar 0516 – 54 12 83 of mail naar info@ikeleane.nl.