Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Maak gebruik van onze comfortabele trekkershut in Friesland

Heeft u al eens overwogen om een rondtocht door de provincie Friesland te maken? Op camping De Ikeleane bieden we u een comfortabele trekkershut, welke plek biedt aan vier personen. Ideaal, wanneer u samen met uw kinderen of een ander stel door de provincie fietst of wandelt. Tijdens uw tussenstop op De Ikeleane kunt u genieten van de diverse faciliteiten, die we u bieden. Laat uw kinderen bijvoorbeeld deelnemen aan de activiteiten van ons animatieteam in het hoogseizoen! Ook kunnen uw kinderen terecht op een van de speelvelden op ons kampeerterrein. Wanneer mogen we u begroeten in onze trekkershut in Friesland?

Trekkershut in Friesland biedt u alle basisbenodigdheden

Onze trekkershut in Friesland biedt u alles voor een onbezorgd verblijf op camping De Ikeleane. De hut is geschikt voor maximaal vier personen, dankzij het stapel- en tweepersoonsbed in de hut. Naast de slaapruimtes in deze trekkershut biedt het u een uitgebreide keuken. Hier vindt u een 2-pitsgasstel, een koelkast, waterketel, koffiezetapparaat, stromend warm en koud water, pannen, potten, bestek en tal van andere accessoires. Ideaal, wanneer u na een lange tocht een koolhydraatrijke maaltijd wilt kunnen bereiden. Heeft u al opgemerkt dat onze trekkershut in Friesland ook voorzien is van een toilet? Het biedt u net iets meer privacy dan een losse tent.

Buitenaanzicht van onze Safaritent op de Glamping, bij Camping Ikeleane.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van de slaapkamer van onze safaritent op de Glamping, bij Camping Ikeleane.

Boek uw trekkershut in Friesland op tijd

Om er zeker van te zijn dat onze trekkershut in Friesland nog beschikbaar is, raden we u aan deze vroeg in het seizoen te boeken. Zeker onder fietsers en wandelaar is de trekkershut in Friesland populair. Ook wanneer u luxer wilt kamperen dan in een tent, kunt u voor het gebruik van deze knusse trekkershut kiezen!