Buitenfoto van Chalet Type B, geschikt voor 5 personen

Comfortabel vakantiechalet huren in Friesland

Geniet van een onbezorgde vakantie in de provincie Friesland. Deze provincie heeft u ontzettend veel te bieden! Bezoek een van de Waddeneilanden, trek op de fiets van het ene naar het andere meer of bezoek een aantal typische Friese plaatsen. Tijdens uw verblijf kan een vakantiechalet huren in Friesland een goed idee zijn. Camping De Ikeleane biedt u deze comfortabele accommodatie graag aan. Het voordeel van een vakantiechalet huren is het feit, dat u niet afhankelijk bent van het weer. Bij slecht weer zit u zeer waarschijnlijk liever in het chalet, dan in een compacte tent. We bieden u verschillende opties op onze camping.

Mogelijkheden bij vakantiechalet huren in Friesland

Bij een vakantiechalet huren in Friesland heeft u de keuze uit verschillende modellen chalets. Kiest u voor een compact model trekkerschalet, of gaat u voor een luxe chalet voor het hele gezin? De chalets zijn in ieder geval van alle basisbenodigdheden voorzien, om u een comfortabel verblijf te kunnen bieden. De ene chalet is uitgevoerd met net wat meer luxe dan het andere. Ook bieden we u een compleet bed and breakfast aan in een chalet. Zo geniet u iedere ochtend van een vers ontbijtje.

Genieten in het zonnetje op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Vakantiechalet huren in Friesland op fijne camping

Een vakantiechalet huren in Friesland bij Camping De Ikeleane verzekert u ervan, dat uw hele gezin het naar de zin heeft tijdens uw verblijf. Voor kinderen bieden we in het hoogseizoen een uitgebreid animatieprogramma aan. Zo heeft u als ouder alle tijd om te genieten van de rust om u heen. Buiten het hoogseizoen om kunnen de kinderen terecht op de speelplaats. Ook leuk is de dierenweide bij de camping!