Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Aantrekkelijke vakantiehuis aanbieding in Friesland

Op zoek naar een prettige vakantiebestemming voor het voorjaar of de zomermaanden? Een vakantiehuis huren op Camping Ikeleane is een van de mogelijkheden, die u zou kunnen overwegen. Wij hebben een aantal prachtige chalets staan, die u een onbezorgde vakantie in onze mooie provincie bieden. Naast de mogelijkheid om een van deze chalets te huren, zou u ook voor ons grote vakantiehuis kunnen kiezen. Dit huis biedt plek aan zes personen en is ideaal voor grotere gezinnen. Door gebruik te maken van een vakantiehuis aanbieding in Friesland hoeft een vakantie helemaal niet duur te zijn!

Fijne vakantie met een vakantiehuis aanbieding in Friesland

Een vakantiehuis aanbieding in Friesland biedt u het voordeel, dat u al vroeg in het jaar naar onze camping kunt komen. Waar het in het voorjaar nog te koud is om te kamperen, kan ons vakantiehuis een prettige accommodatie voor u vormen. Is het weer buiten wat slechter? Speel in dat geval spelletjes met uw gezin, of stream een film via de WiFi-verbinding in de vakantiewoning op ons terrein. Wanneer de voorjaarszon schijnt biedt de provincie Friesland u voldoende mogelijkheden. Trek erop uit per fiets, wandel langs de Friese meren of bezoek een stad als Heerenveen en Leeuwarden.

Genieten in het zonnetje op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Vakantiehuis aanbieding in Friesland gebruiken

Op onze website leest u meer over de vakantiehuis aanbieding in Friesland, die wij geregeld aanbieden. Ook kunt u een vakantiehuis direct via onze website reserveren. Houd er rekening mee dat het vakantiehuis vaak al vroeg in het jaar vol zit. Door op tijd te boeken bent u verzekerd van een fijne accommodatie. Wilt u meer weten over de faciliteiten in onze chalets of het vakantiehuis? Neem eens Contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen.