Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Vakantiehuis Friesland

Wilt u een heerlijke vakantie doorbrengen in het mooie Friesland, boek dan een comfortabele vakantiewoning op onze prachtige camping. De vakantiewoningen die wij verhuren zijn geschikt voor maar liefst zes personen dus u kunt er met een groot gezelschap verblijven. Het is uiteraard mogelijk om – indien beschikbaar – meerdere vakantiehuizen te huren voor bij voorbeeld een familie-of verenigingsuitstapje. U vindt de prijzen voor het komende seizoen op onze website. Wilt u een bedlinnen of handdoekenpakket bij huren dan kunt u dat bij de reservering aangeven.

Een vakantiehuis Friesland met het comfort van thuis

Wilt u van een heerlijke vakantie genieten zonder dat u comfort dat u thuis ook heeft moet inleveren? Dan kunt u bij ons een comfortabel vakantiehuis Friesland huren. Door de ruime opzet heeft u voldoende ruimte. De gehele woning is gelijkvloers en dus ook geschikt voor gasten die moeite hebben met traplopen. U vindt alle comfort in uw vakantiewoning, inclusief een volledig ingerichte keuken. Vanuit uw vakantiewoning kunt u er op uit trekken om Friesland te ontdekken of heerlijk te wandelen of fietsen in de directe omgeving. Natuurlijk hoort genieten op het water ook bij een vakantie in Friesland, u kunt in vrijwel iedere havenplaats een bootje huren.

Genieten in het zonnetje op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

U kunt uw reservering direct online regelen

Wilt u binnenkort heerlijk genieten in Friesland? Reserveer dan nu een vakantiehuis op onze camping. Wij verhuren ook comfortabele chalets. Heeft u vragen dan kunt u ons altijd bellen op telefoonnummer 0516 – 54 17 18. Een mailbericht kunt u sturen naar info@ikeleane.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.