Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Vakantiehuis huren Friesland

Een vakantiehuis huren Friesland is een uitstekend idee voor de aankomende vakantie. Zeker ook wanneer gekozen wordt voor een accommodatie met alles erop en eraan. Dit kunt u bij ons vinden. Juist doordat de vakantiehuizen zo uitgebreid zijn, is het goed mogelijk om geheel tot rust te komen en dat echte vakantiegevoel te ervaren. Dit komt onder andere door de mooie ligging in de Friese Wouden. Uiteindelijk is dat natuurlijk ook precies het doel van de vakantie die u geboekt heeft.

Alles verzorgd

Het grote voordeel van het huren van een vakantiehuis is natuurlijk dat eigenlijk alles verzorgd is. Dit betekent bijvoorbeeld dat er ruimte is voor zes personen. Daarbij zijn bijvoorbeeld de bedden recentelijk nog geüpdatet zodat ze weer volledig doen aan de eisen op het gebied van comfort. Ook is er altijd wifi zodat er niet zonder internet geleefd hoeft te worden. Dit is natuurlijk een voorwaarde die geheel bij de eisen van de moderne tijd past. De lijst aan voordelen is eindeloos.

Genieten in het zonnetje op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Direct boeken

Wilt u direct boeken of heeft u eerst nog enkele vragen? Dan kunt u direct contact met ons opnemen. Dat gaat bijvoorbeeld heel gemakkelijk per mail. U mailt ons dan op: info@ikeleane.nl. Ook bellen is mogelijk. Dat kan op 0516-54 12 83. U wordt dan altijd direct te woord gestaan en krijgt antwoord op alles wat u misschien nog zou willen weten. Ook kunt u snel het contactformulier invullen om op die manier uw vragen aan ons te stellen. Dit werkt ook heel gemakkelijk.