Buitenfoto van Chalet Type B, geschikt voor 5 personen

Prachtig vakantiehuisje boeken in Friesland

Heeft u al plannen voor de komende zomermaanden? Een vakantiehuisje boeken in Friesland is een van de mogelijkheden die u heeft. De provincie Friesland heeft u tal van prachtige gebieden te bieden, waar u alle ruimte heeft om te wandelen, te fietsen en bijvoorbeeld te varen. Neem uw eigen boot mee, of huur een boot rond een van de Friese meren. Ook biedt Friesland u prachtige steden, zoals Leeuwarden, Heerenveen en Sneek. Een vakantiehuisje boeken in Friesland doet u bij Camping Ikeleane. Een ideale uitvalsbasis voor de rest van uw vakantie!

Mogelijkheden bij vakantiehuisje boeken in Friesland

Een vakantiehuisje boeken in Friesland bij Camping Ikeleane is heel eenvoudig. U kunt uw boeking vooraf online doorgeven. Houd er rekening mee, dat de vakantiehuisjes in het hoogseizoen vaak al snel vol zitten. Het is daarom verstandig om uw boeking ruim voor de zomermaanden aan ons door te geven. Op onze website vindt u een compleet overzicht van de mogelijkheden die u heeft. Voor hoeveel personen zoekt u een geschikt vakantiehuisje in Friesland? Naast de mogelijkheid om een vakantiehuisje te boeken in Friesland, kunt u op onze camping vanzelfsprekend ook kamperen met een tent of caravan.

Foto van spelende kinderen bij de waterpomp op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Uw vakantiehuisje boeken in Friesland op onze camping

Geniet de komende zomer ook van een heerlijk verblijf in Friesland, door een vakantiehuisje te boeken op onze camping. In het hoogseizoen staat ons animatieteam voor uw kinderen klaar, om hen te vermaken. Zo heeft u alle tijd om volledig tot rust te komen. Ook beschikt onze camping over een speelterrein, waar uw kinderen samen met vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen. Wanneer mogen we u begroeten?