Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Een ontspannen vakantie in een vakantiehuisje in Friesland

Geniet samen met uw partner en kinderen van de rust en ruimte, die Friesland u te bieden heeft! Deze prachtige provincie wordt gekenmerkt door zijn weidse uitzichten, de koele meren, enzovoorts. Om volledig tot rust te komen, kan het boeken van een vakantiehuisje in Friesland het overwegen waard zijn! Door voor een vakantiehuisje bij Camping Ikeleane te kiezen, profiteert u van meer luxe en comfort dan in een tent. Toch geniet u ook vanuit uw vakantiehuisje van de gezellige sfeer, die onze camping u biedt. Daarbij biedt een vakantiehuisje u meer warmte, wanneer u bijvoorbeeld in de herfst of het voorjaar op onze camping wenst te verblijven.

Mogelijkheden van een vakantiehuisje in Friesland

Onze camping heeft voor ieder gezinslid wat te bieden! In en rondom onze vakantiehuisjes heeft u alle ruimte voor het lezen van uw favoriete boek of tijdschrift, terwijl uw kinderen op ons speelterrein in de weer zijn. Tijdens het hoogseizoen in de zomer bieden we een animatieteam aan op onze camping, zodat uw kinderen zich niet hoeven te vervelen en in contact komen met andere kinderen. Het maakt een verblijf in een van onze vakantiehuisjes in Friesland tot een groot feest voor uw gezin!

Genieten in het zonnetje op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Buitenaanzicht van onze Safaritent op de Glamping, bij Camping Ikeleane.

Boek uw vakantiehuisje in Friesland ruim voor uw komst

Om er zeker van te zijn dat er nog vakantiehuisjes beschikbaar zijn, raden we u sterk aan om deze ruim voor uw komst te reserveren. Het reserveren van een vakantiehuisje in Friesland bij Camping Ikeleane, doet u heel eenvoudig via onze website. In het boekingssysteem kunt u direct zien, of de door u gewenste accommodatie nog beschikbaar is tijdens de gekozen periode.