Gezellige tuin van de ruime 6-persoon vakantiewoning

Verblijf in een fraaie vakantiewoning bij Drachten

Geniet van een onbezorgde tijd tijdens een verblijf in de vakantiewoning bij Drachten van Camping De Ikeleane. Onze camping biedt een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen van de provincie Friesland. Ook in de provincies Groningen en Drenthe zit u zo. Het noordelijk deel van Nederland heeft u ontzettend veel te bieden. Maak een fraaie wandel- of fietstocht door de diverse nationale parken die u hier vindt, geniet van de gezellige sfeer in steden als Leeuwarden en Groningen of breng een bezoek aan de Waddeneilanden. Onze vakantiewoning bij Drachten is van alle luxe voorzien. De ideale basis voor een ontspannen vakantie buiten de deur.

Voorzieningen binnen onze vakantiewoning bij Drachten

Onze vakantiewoning bij Drachten is bedoeld voor maximaal zes personen. In het slaapgedeelte van dit vakantiehuis vindt u comfortabele boxspringbedden. Het verzekert u van een goede nachtrust! Niets is vervelender dan een veel te hard bed of een matras met een kuil erin. De bedden zijn verdeeld over drie slaapkamers. Centraal bevinden zich een gezellige, sfeervolle eethoek en moderne open keuken. In de zithoek vindt u een televisie. Daarbij heeft u overal de beschikking over WiFi. Handig, wanneer u snel wat meer informatie op wilt kunnen zoeken over de bezienswaardigheden in de omgeving.

Overzicht van de 6-persoons vakantiewoning bij Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van de woon- en eetkamer van onze Vakantiewoning. Geschikt voor 6 personen.

Boek uw vakantiewoning bij Drachten

Wilt u tijdens uw komende vakantieperiode de deur uit, om tot rust te komen in de provincie Friesland? Boek uw vakantiewoning bij Drachten direct. Het boeken hiervan doet u eenvoudig via onze website. Wacht niet te lang, daar de vakantiewoning vaak al vroeg in het seizoen volgeboekt is. Als huurder van de vakantiewoning op ons terrein staat het u vanzelfsprekend vrij gebruik te maken van de voorzieningen die onze camping haar gasten biedt.