Gezellige tuin van de ruime 6-persoon vakantiewoning

Vakantiewoning bij Drents-Friese Wold

Geniet van een onbezorgde en ontspannen vakantie rond Nationaal Park Drents-Friese Wold. Een van de mogelijkheden die u hierbij heeft is het huren van een vakantiewoning bij Drents-Friese Wold, op camping De Ikeleane. Wij bieden u een ruime vakantiewoning voor maximaal zes personen aan, naast de verschillende kleinere modellen chalets. Het vakantiehuis beschikt over een slaapgedeelte met luxe, onlangs toegevoegde boxspringbedden. Het vormt de ideale uitvalsbasis voor uw vakantie in het noorden van Nederland. Een vakantiewoning bij Drents-Friese Wold huren is niet alleen interessant om dit natuurgebied te bezoeken; vanaf de camping trekt u ook naar de verschillende Friese- en Groningse steden en dorpen.

Luxe vakantiewoning bij Drents-Friese Wold

Niet alleen beschikt onze vakantiewoning bij Drents-Friese Wold over een comfortabel en ruim opgezet slaapgedeelte. In de woonkamer heeft u alle gelegenheid om een spelletje te spelen of een goed boek te lezen. U eindigt of begint de dag in de ruime badkamer, met een toilet en douche. Binnen de vakantiewoning rond Drents-Friese Wold heeft u de beschikking over een stabiele WiFi-verbinding. Ideaal, wanneer u vanuit de vakantiewoning wilt kunnen werken of wat extra informatie op wilt zoeken over bezienswaardigheden in de buurt.

Overzicht van de 6-persoons vakantiewoning bij Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

20230523_113828

Reserveren van vakantiewoning bij Drents-Friese Wold

U kunt de vakantiewoning bij Drents-Friese Wold het hele jaar door reserveren. Dit doet u eenvoudig via onze website. De vakantiewoning is voorzien van dubbele beglazing en een centrale verwarming, wat voorkomt dat u het hier in de wintermaanden koud heeft. Meer weten over onze vakantiewoning bij Drents-Friese Wold? Neem gerust Contact met ons op, zodat we u er meer over kunnen vertellen.