Overzicht van de 6-persoons vakantiewoning bij Camping Ikeleane

Vakantiewoning huren bij Drenthe

Wilt u een vakantiewoning huren tegen de grens van Drenthe aan? Kijk eens op de website van camping De Ikeleane. Op ons kampeerterrein bieden we u niet alleen een groot aantal ruim opgezette kampeerplekken en bijvoorbeeld chalets aan; u kunt ook bij ons terecht voor de huur van een vakantiewoning. Een vakantiewoning huren bij Drenthe biedt u de mogelijkheid in alle rust de drie noordelijke provincies te verkennen. Trek langs de diverse natuurgebieden, maak een wandeling of fietstocht door de landerijen, breng een bezoek aan de Waddeneilanden, enzovoorts. We vertellen u graag meer over uw mogelijkheden bij het huren van een vakantiewoning.

Vakantiewoning huren bij Drenthe op De Ikeleane

Camping De Ikeleane is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie met of zonder kinderen. Vanaf de camping zijn de mooiste plekken in Friesland, Groningen en Drenthe goed aan te reizen. Op ons kampeerterrein zelf hebben uw kinderen daarbij alle ruimte om zich uit te leven, nieuwe vrienden te maken en gezamenlijk te sporten. Is het een dag wat minder mooi weer? In onze vakantiewoning voor maximaal zes personen heeft u voldoende ruimte om een spelletje te spelen, te genieten van een mooi boek of bijvoorbeeld een serie te kijken. Op onze website vindt u foto’s van hetgeen er op u wacht, wanneer u voor een vakantiewoning huren nabij Drenthe kiest. Bekijk ze alvast eens!

Genieten in het zonnetje op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Direct een vakantiewoning huren bij Drenthe

Wilt u genieten van de rust en ruimte die de noordelijke drie provincies u bieden? Direct een vakantiewoning huren bij Drenthe doet u door het vakantiehuis vandaag nog online te reserveren. Houd er hierbij rekening mee, dat de vakantiewoning vaak al vroeg in het jaar volgeboekt is. Zeker in het voorjaar en hoogseizoen. Wees er zodoende op tijd bij.