Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Voordelige vakantiewoning huren in Friesland

Als je verlangt naar ontspanning en veel comfort kun je een vakantiewoning huren in Friesland op camping de Ikeleane. Naast chalets en stacaravans onderscheidt de vakantiewoning zich door een hoge mate van comfort. Met zes personen geniet je optimaal van deze rijk uitgevoerde woning.

Luxe vakantiewoning huren Friesland met vele voorzieningen

Voorzie jezelf van alle gemakken van thuis door een luxe vakantiewoning te huren in Friesland. De woningen zijn gelijkvloers en zo volledig mogelijk uitgerust. Zo ben je op vakantie bij de Ikeleane in Friesland, maar kun je toch gebruiken maken van allerlei apparaten zoals je die thuis ook gewend bent. De ruime, sfeervol ingerichte woonkamer heeft een moderne, open keuken en een gezellige eethoek. Verderop in de woning bevindt zich een luxe afgewerkte badkamer met daarin een douche en wc. In de drie slaapkamers ben je verzekerd van een heerlijke nachtrust door de aangename boxspring bedden. Maar voor je de ogen sluit kun je met z’n allen voor de tv kruipen en een dvd-film bekijken, want naast aansluiting op het kabelnet is de tv uitgerust met een midi-set en dvd-speler. Heb je een laptop meegenomen dan kun je bij ons simpelweg online je email blijven checken, nieuws bekijken en gebruiken maken van social media door onze Wi-Fi connection. In de vakantiewoningen zul je het altijd comfortabel hebben, mede door de centrale verwarming en de dubbele beglazing. Zo is het ook mogelijk om in de winter een vakantiewoning bij de Ikeleane te huren.

Genieten in het zonnetje op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van sportende kinderen op Camping Ikeleane

Een vakantiewoning huren met tuin bij Camping Ikeleane te Friesland

Van een prachtige lentemiddag of een zwoele zomerse avond geniet je nog meer door de bijbehorende tuin van de vakantiewoningen. Op het terras kun je ’s ochtends met een warme kop koffie en de nieuwste ochtendkrant plaatsnemen op een van de zes stoelen van de luxe tuinset. Aan de grote houten tafel met grote parasol kun je ook ’s middags met het hele gezelschap lunchen of tijdens een zwoele zomerse avond genieten van een drankje. Ben je van plan om te fietsen door de prachtige gebieden in de omgeving van de camping, dan kun je de fietsen opbergen in het schuurtje in de tuin. Ook is er een oplaadpunt voor elektronische fietsen, zodat je na een fietstocht de fiets gereed kunt maken voor de volgende rit.

Opmerking: honden zijn niet toegestaan