Buitenaanzicht van onze Trekkerschalet in Friesche stijl. Geschikt voor 4 personen.

Vakantiewoning Friesland

Een vakantiewoning in Friesland huren op een leuk park waar kinderen ook voldoende vertier kunnen vinden? Dan bent u welkom bij De Ikeleane. Wij hebben een grote hoeveelheid camper- en caravanplaatsen, maar u kunt ook uitstekend bij ons terecht wanneer u interesse heeft in het huren van een vakantiewoning in Friesland. Of u nu een vakantiewoning in Friesland wilt betrekken voor een paar dagen of een paar weken, of u nu komt met twee of met zes personen; bij De Ikeleane bent u van harte welkom.

Waarom een vakantiewoning in Friesland bij De Ikeleane?

Er zijn veel redenen te noemen om bij De Ikeleane een vakantiewoning in Friesland te huren. Op de eerste plaats zijn er enkele grote steden in de buurt, waar u kunt winkelen, uit kunt gaan of een terrasje kunt pakken. Denk bijvoorbeeld aan de plaats Drachten. In Bakkeveen, waar wij gevestigd zijn, kunt u een openluchtzwembad vinden. U kunt hier gratis zwemmen wanneer u langer dan drie dagen bij ons verblijft in de vakantiewoning in Friesland. Vanzelfsprekend zijn er op ons park ook de nodige faciliteiten en activiteiten aanwezig. Een vakantie bij De Ikeleane is gegarandeerd een groot succes.

Genieten in het zonnetje op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Gezelligheid voor alle leeftijden op Camping Ikeleane

U bent altijd welkom

De Ikeleane is gevestigd aan de Duerswâldmer Wei 19 in Bakkeveen. U bent van harte welkom om bij ons te verblijven in een sfeervolle en luxe vakantiewoning in Friesland. Wilt u eerst meer informatie? Bel dan naar 0516 – 54 12 83 of mail naar info@ikeleane.nl. Uiteraard kunt u ook eerst op onze website nader kennis maken met De Ikeleane.