20221010_133152

Huur een vakantiewoning bij Oosterwolde

Geniet van al het moois wat de provincie Friesland u te bieden heeft tijdens een onbezorgde vakantie in een gehuurde vakantiewoning bij Oosterwolde. Op camping De Ikeleane bieden we u meer dan een kampeerterrein alleen. U kunt bij ons verschillende accommodaties huren, zodat u zelf geen tent of caravan mee hoeft te nemen. Daarbij biedt onze vakantiewoning bij Oosterwolde u net iets meer comfort dan uw eigen tent. Vanuit de vakantiewoning heeft u alle gelegenheid om de natuur en cultuur in onze provincie te verkennen. Breng een bezoek aan steden als Leeuwarden en Heerenveen, of neem de boot naar één van de Friese Waddeneilanden. Welke plannen heeft u voor uw verblijf in onze vakantiewoning bij Oosterwolde?

Vakantiewoning bij Oosterwolde voor zes personen

Onze vakantiewoning bij Oosterwolde biedt plek aan zes personen; ideaal voor een groot gezin! Logischerwijs zult u zich hier ook met een gezin van vier of vijf personen prima vermaken; de vakantiewoning is op knusse, sfeervolle wijze ingedeeld. In de vakantiewoning slaapt en leeft u gelijkvloers. U heeft de beschikking over een moderne woonkamer, een open keuken en een fraaie eethoek. Het pand beschikt over drie slaapkamers, met ieder twee losse bedden. ’s Ochtends start u de dag in de badkamer, waar u een comfortabele douche en toilet vindt.

Genieten in het zonnetje op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Boek uw vakantiewoning bij Oosterwolde direct

Via onze website bieden we u de mogelijkheid om uw vakantiewoning bij Oosterwolde direct te reserveren. Houd rekening met het feit, dat de vakantiewoning een groot deel van het jaar bezet is. Een goede reden om uw vakantie al vroeg in het jaar te boeken! Naast de vakantiewoning voor zes personen bij Oosterwolde bieden we u op ons terrein verschillende andere accommodaties. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze chalets.