Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

WIFI Camping Friesland

Toch bereikbaar blijven tijdens de vakantie? Dan is een Wifi camping in Friesland natuurlijk de ideale locatie om de vakantieperiode toe te brengen. Ikeleane is dan dus de juiste keuze te noemen. De mogelijkheden om op internet actief te kunnen blijven zijn een belangrijke voorwaarde voor de camping. Wie hier dus veel waarde aan hecht, hoeft zich op deze plek geen zorgen te maken en kan gemakkelijk van een ontspannen vakantie genieten. Bovendien is het netwerk van hoge kwaliteit. Dit maakt het nog aantrekkelijker.

Een wifi camping in Friesland

Een wifi camping in Friesland waar zorg is besteed aan het netwerk, dat is hoe Ikeleane het best omschreven kan worden. Voor slechts een kleine vergoeding is het mogelijk om gedurende de gehele vakantie op elk moment in te loggen op het internet. Doordat er verschillende accespoints zijn aangelegd, is het op het gehele campingterrein mogelijk om goed bereik te hebben. Zo kan er dus altijd en overal direct een leuke vakantiefoto op social media worden geplaatst. Zo kan iedereen direct met je meegenieten.

Genieten in het zonnetje op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Direct contact opnemen

Wie graag een plekje op een wifi camping in Friesland wil reserveren, doet dit door een e-mail te sturen. Dat kan naar info@ikeleane.nl. Zo kan er direct worden nagevraagd wat de mogelijkheden zijn. Er kan zelfs ook direct gereserveerd worden. Bellen kan natuurlijk ook. Dat kan via het telefoonnummer 0516-541283. Ook faxen kan. Daarvoor is het nummer 0516-541718. Tot slot kan ook het contactformulier op de website worden ingevuld. Dan kunnen wij contact met u opnemen.