Omgeving van Camping Ikeleane in Friesland

Camping de Ikeleane ligt in de bossen van zuid-Oost Friesland 14 km onder Drachten. Zuid-Oost Friesland is een zeer afwisselend gebied. Zoals Friesland bekend staat om het water, heeft dit gebied geen water. Er is veel bos, heidevelden en vele mooie plaatjes om te bekijken of doorheen te fietsen.

Het openlucht zwembad van Bakkeveen met prachtige ligweide ligt op ongeveer 1,5 km afstand van de camping en biedt voldoende watervertier. Hiervoor krijgt u kaartjes voor al uw familieleden als u 3 nachten of langer bij ons verblijft. Tevens is de camping een hele goede locatie om er op uit te trekken met de fiets, lopende of met de auto.

De camping heeft een boekje met daarin gevarieerde fietsroutes. Tevens ligt de camping aan het fietsroutenetwerk. Dit is een systeem waarin u zelf een fietsroute kunt samenstellen, zonder elke keer op de kaart of in een boekje te kijken.

route.nl - Frieschepalen, Marum en Bakkeveen

Wat is er zoal in de omgeving te doen? Hieronder worden enkele suggesties weergegeven. Omdat de camping in de driehoek Assen, Groningen, Leeuwarden ligt,
is alles met de auto binnen drie kwartier te rijden.

Promotiefilm bakkeveen

Op onze camping vindt u veel vertier voor de kinderen:

Leuke uitstapjes in de buurt van Camping Ikeleane:

Bezoek ook eens de eilanden. Vanaf Bakkeveen is dit ongeveer een uurtje rijden met de auto. De opstap naar Ameland is Holwerd, vervolgens is het ongeveer drie kwartier met de boot. Kijk voor de overvaarten op www.wagenborg.nl. De opstap voor Schiermonnikoog is Lauwersoog. www.wagenborg.nl.

Als u naar Terschelling wilt dan moet u opstappen in Harlingen, dit is ongeveer
vijf kwartier rijden. Vervolgens zit u één uur en drie kwartier op de boot. Kijk voor de  vertrektijden op rederij Doeksen.nl.

Musea:

Voor overige vragen over de omgeving neem vrijblijvend contact met ons op.

Acties

Huur nu een seizoensplaats op camping de Ikeleane voor maar € 1.050,00 per seizoen.


Zoekt u nog voor volgend seizoen een plaats voor een stacaravan of chalet, dan hebben wij nog enkele plaatsen vrij. Het plaatsen en waterpasstellen is gratis, als u voor 1 april 2015 een plaats reserveert.


Boek nu de trekkerschalet (lodge) voor 2015 vanaf € 47,50 per nacht.


Boek nu een (luxe)chalet met 10% korting. actie geldig in de periode
1 april t/m 31 oktober 2015. ( BOEK VOOR 7 april 2015)


ACSI TARIEF 2015
Het ACSI tarief voor 2 personen voor € 14,00 is geldig. geldig van 1 april t/m 30 april ; 26 mei t/m 4 juli; ma 17 augustus t/m 30 september 2015. Dit tarief is inclusief douchen, en warm water en hond.


Campingplaats. 7 nachten boeken = 6 betalen
                        14 nachten boeken = 11 betalen

Nieuws / Actueel

open dagen campings Bakkeveen

Tijdens de Paasdagen, op zondag 5 en maandag 6 april zijn er open dagen van de samenwerkende campings in en om Bakkeveen (De Drie Provinciën, De Ikeleane, It Kroese Beamke, De Sieghorst, De Wâldsang). Van 10.00 tot 17.00 uur openen zij hun deuren voor het publiek. Elk van de vijf campings heeft een eigen gezicht, zo is er voor elke doelgroep iets te beleven. Deze open dagen zijn dus dé kans om de verschillende campings te ontdekken.

Iedereen is van harte welkom om de campings en de prachtige omgeving te bezoeken en te beleven. Iedere camping geeft op zijn eigen wijze een invulling aan deze dagen. Bij de één wordt er geschminkt en bij de ander wordt er een foto speurtocht gehouden. Het is zeer zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen.

erkende camping anwbcamping card acsirecronacsikindvriendelijke camping