Camperplaatsen Friesland

Bent u op zoek naar mooie camperplaatsen in Friesland, in een heerlijk ontspannen omgeving en op een leuke camping vol vertier voor jong en oud? Dan is een bezoek aan camping De Ikeleane een uitstekende keuze. ‘De Ikeleane’ is Fries en betekent ‘de eikenlaan’. Dit zegt natuurlijk al iets over de omgeving. Onze camperplaatsen in Friesland zijn gelegen in een natuurrijk gebied met bossen, heiden en duinen. U kunt er eindeloos wandelen en fietsen terwijl u geniet van al net moois om u heen. Natuurlijk zijn er ook leuke steden in de omgeving te vinden, zoals bijvoorbeeld Drachten op 14 kilometer afstand.

Ruime camperplaatsen in Friesland

Onze camperplaatsen in Friesland zijn zeer ruim en bieden u alle gelegenheid om lekker te recreëren. Uiteraard heeft de camping zelf ook veel te bieden voor iedere gast. Zo is er voor de kinderen een fantastisch animatieteam aanwezig in de schoolvakantie. Daarnaast krijgt u van ons gratis zwemkaartjes voor het openluchtzwembad in Bakkeveen wanneer u langer dan drie dagen bij ons verblijft op één van de camperplaatsen in Friesland. Uiteraard kunnen gasten met caravans en tenten hier ook van genieten.

Kom eens kennis met ons maken

Als u zoekt naar mooie, gezellige, ruime en natuurrijke camperplaatsen in Friesland, dan is camping De Ikeleane zeker een goede keuze. U kunt ons vinden aan de Duerswâldmer Wei 19 in de plaats Bakkeveen. Uiteraard kunt u onze camping al een beetje leren kennen via de website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? U kunt ons bereiken op 0516 - 54 12 83 of door een mail te sturen naar info@ikeleane.nl.

 

Acties

NIEUW IN 2018: 1 WIFI-TICKET GRATIS


ACSI TARIEF 2018
Het ACSI tarief voor 2 personen voor € 15,00 is geldig van
30-03 t/m 09-05-2018
23-05 t/m 14-07 2018
25-08 t/m 30-09-2018

Dit tarief is inclusief douchen, en koud/warm water en hond.Bent u het kamperen zat en wilt u rust en vastigheid, dan is een stacarvan
misschien wat voor u. Er zijn diverse caravans te koop of een lege
plaats waar u een caravan naar eigen inzicht kunt plaatsen en inrichten.
Wij kunnen desgewenst bemiddelen bij aankoop.Boek nu een 4,5 of 6 persoons chalet voor 2018 en ontvang 10% korting.

Actie geldig t/m 01 maart 2018

Nieuws / Actueel

Nieuw in 2018: 1x wifi-ticket gratis

erkende camping anwbrecronacsikindvriendelijke camping