Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Camping boeken in Friesland voor de zomervakantie

Geniet tijdens de aankomende zomervakantie van een ontspannen en onbezorgde tijd op een camping in Friesland. Kamperen krijgt al jaren bij veel gezinnen de voorkeur boven het huren van een hotelkamer of appartement. Wie vindt het immers niet heerlijk om in de ochtend voor de tent of caravan te ontbijten? Om in de avond samen met uw kinderen een spelletje te spelen bij kaarslicht? Enzovoorts. Camping Ikeleane is een echte familiecamping, waar niet alleen uzelf maar ook uw kinderen tot rust komen. De speel- en sportvelden maken dat uw kinderen zich op deze camping niet snel zullen vervelen! Wanneer gaat u uw plek op onze camping boeken in Friesland?

Opties bij onze camping boeken in Friesland

Op onze camping in Friesland bieden we u de mogelijkheid te overnachten met een tent of caravan. Ook een vouwwagen is van harte welkom! Naast de mogelijkheid om echt te kamperen, kunt u ook voor een van onze bestaande accommodaties kiezen. Zo geniet u tijdens uw vakantie in Friesland van iets meer comfort en hoeft u zelf geen spullen mee te nemen. Wel zo handig, wanneer u van ver moet komen! Kies bijvoorbeeld voor een van de chalets op onze camping in Friesland. Ook een stacaravan op onze camping boeken in Friesland is een van de opties.

Genieten in het zonnetje op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Direct uw plek op de camping boeken in Friesland

In het hoogseizoen kan het erg druk zijn op onze camping. Al vroeg in het jaar uw plek op de camping boeken in Friesland wordt daarom aangeraden! Dit geldt in het bijzonder, wanneer u voor een verblijf in een van onze accommodaties kiest. Niet alleen tijdens de zomermaanden kunt u hier verblijven. We heten u ook graag van harte welkom in de lente of herfst!