Sfeerimpressie van ons animatieteam op Camping Ikeleane

Kies voor een camping met animatie in Friesland

Gezellig samen met de kinderen op vakantie in eigen land? Kies in dat geval voor onze camping met animatie in Friesland! Deze provincie heeft voor eenieder wat te bieden. Of u nu uit het noorden, westen of zuiden van Nederland komt. Denk aan de prachtige Friese meren die u in onze provincie vindt, de strak aangelegde wandel- en fietspaden voor mooie tochten en de oversteek die u naar een van de Waddeneilanden kunt maken voor een dagje weg. Op onze camping vindt u in de periode van week 29 tot en met week 35 een animatieteam, die uw kinderen op een leuke wijze vermaakt! Niet alleen ontzettend leuk voor uw kinderen, maar ook voor uzelf.

Ontspan op een camping met animatie in Friesland

Door voor een camping met animatie in Friesland te kiezen, hoeft u de kinderen niet voortdurend zelf te vermaken. Bij het animatieteam kunnen zij onder begeleiding van ervaren animators sporten, spellen spelen en tal van andere activiteiten ondernemen. Daarbij leren uw kinderen tijdens deze activiteiten nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen, waarmee ze tijdens de vakantie op de camping kunnen spelen. Onze camping met animatie in Friesland biedt voor kinderen verschillende speelvelden, een voetbalveld en een volleybalveld.

Foto van sportende kinderen op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Boek uw plek op een camping met animatie in Friesland

Bent u enthousiast over onze camping met animatie in Friesland? Zorg er in dat geval voor dat u vroeg in het jaar een plekje voor de komende zomer reserveert. Zo bent u verzekerd van de beste plekken en kan de voorpret al vroeg in het jaar beginnen!