beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
slider-small

Kies voor een camping met animatie in Friesland

Gezellig samen met de kinderen op vakantie in eigen land? Kies in dat geval voor onze camping met animatie in Friesland! Deze provincie heeft voor eenieder wat te bieden. Of u nu uit het noorden, westen of zuiden van Nederland komt. Denk aan de prachtige Friese meren die u in onze provincie vindt, de strak aangelegde wandel- en fietspaden voor mooie tochten en de oversteek die u naar een van de Waddeneilanden kunt maken voor een dagje weg. Op onze camping vindt u in de periode van week 29 tot en met week 35 een animatieteam, die uw kinderen op een leuke wijze vermaakt! Niet alleen ontzettend leuk voor uw kinderen, maar ook voor uzelf.

Ontspan op een camping met animatie in Friesland

Door voor een camping met animatie in Friesland te kiezen, hoeft u de kinderen niet voortdurend zelf te vermaken. Bij het animatieteam kunnen zij onder begeleiding van ervaren animators sporten, spellen spelen en tal van andere activiteiten ondernemen. Daarbij leren uw kinderen tijdens deze activiteiten nieuwe vriendjes en vriendinnetjes kennen, waarmee ze tijdens de vakantie op de camping kunnen spelen. Onze camping met animatie in Friesland biedt voor kinderen verschillende speelvelden, een voetbalveld en een volleybalveld.

Boek uw plek op een camping met animatie in Friesland

Bent u enthousiast over onze camping met animatie in Friesland? Zorg er in dat geval voor dat u vroeg in het jaar een plekje voor de komende zomer reserveert. Zo bent u verzekerd van de beste plekken en kan de voorpret al vroeg in het jaar beginnen!

De Fietscamping van Friesland

De Ikeleane bevindt zich op het 3-provinciën punt van Groningen, Friesland en Drenthe.
Onze camping is een ideale uitvalsbasis om prachtige fietstochten te maken.

Wij faciliteren u graag met:

  • Fietsverhuur (alle soorten)
  • Afgesloten fietsenstalling
  • Schoonmaakplaats
  • Fietsreparatie
  • Lunchpakketten
  • Dé beste fietsroutes & tips

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.