Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Glamping in Friesland bij Camping De Ikeleane

Glamping, een samenvoeging van glamorous camping, behoort tot de trends van de laatste jaren. Bij glamping kiest u niet voor een simpele kampeerplek waarvoor u zelf een tent dient mee te nemen. Vaak huurt men een ingerichte tent of bijvoorbeeld een stacaravan met eigen toilet en douche. Zo heeft u het gezellige van de camping, met de luxe van een hotel! Ook Camping De Ikeleane gaat mee in deze trend. Kies voor glamping in Friesland op ons kampeerterrein. Onze camping biedt u de rust en ruimte die u van onze provincie mag verwachten. Terwijl uw kinderen hier alle gelegenheid hebben om zich te vermaken met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

Mogelijkheden bij glamping in Friesland

Wij bieden u verschillende mogelijkheden, wanneer u kiest voor glamping in Friesland. Kies bijvoorbeeld voor eens van de chalets op ons kampeerterrein. Ze bieden u net iets meer luxe dan een reguliere tent of caravan. Ook het huren van een stacaravan kan interessant zijn, wanneer u in luxe op onze camping wilt verblijven. Bent u op zoek naar het gevoel wat een tent u biedt, zonder in te hoeven leveren op het comfort? Ga in dat geval voor onze ingerichte tent. Deze tent is voorzien van een houten vlonder, wat natte voeten voorkomt. Daarbij heeft de tent een eigen toilet en douche.

Buitenaanzicht van onze Safaritent op de Glamping, bij Camping Ikeleane.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van de badkamer in de safaritent op de Glamping, bij Camping Ikeleane

Reserveer uw plek voor glamping in Friesland

Door de populariteit van glamping in Friesland is het verstandig uw tent, chalet of stacaravan al vroeg in het jaar te reserveren. Zo bent u ervan verzekerd, dat deze nog beschikbaar is tijdens uw vakantie in Friesland! Het reserveren van een kampeerplek voor glamping in Friesland doet u heel eenvoudig via onze website.