Sfeerimpressie van onze camperplaatsen tijdens Hemelvaart op Camping Ikeleane

Kampeerterrein Friesland

Zoekt u een leuk kampeerterrein Friesland? In de Friese Wouden is ons terrein perfect gelegen voor een leuke kampeervakantie met het hele gezin. Dit is dus een goede optie voor een leuke vakantie in eigen land waarbij geen moment de verveling hoeft toe te slaan. Daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om. Zeker wanneer het uw gezin betreft, dan is het voor u belangrijk dat iedereen het perfect naar de zin heeft. Een goede camping kan dan alvast een zeer belangrijke stap zijn in de juiste richting.

Goed verzorgd

Ook op het gebied van kamperen is er flink wat ontwikkeling geweest in recente jaren. Zo is het ook op de camping belangrijk geworden om bereikbaar te zijn. Om die reden kunt u dus ook overal op het terrein aansluiting op het wifi-netwerk verzorgen. Zo kunt u gewoon leuke vakantiefoto’s op sociale media plaatsen wanneer u op het kampeerterrein bent. Dit is natuurlijk erg leuk om mee te nemen in uw overweging. Daarnaast zijn er ook nog allerlei andere voordelen die het zeer aantrekkelijk maken.

Sfeerimpressie van Camping Ikeleane tijdens Hemelvaart.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Contact opnemen met ons

Het is zeer gemakkelijk om direct contact op te nemen met ons. Dat kan bijvoorbeeld door het contactformulier in te vullen op de website. U kunt echter ook zelf mailen naar info@ikeleane.nl. Daarin kunt u dan alle vragen die u nog heeft kwijt. Krijgt u liever iemand aan de lijn? Bel dan direct naar 0513-54 12 83. U krijgt dan iemand aan de telefoon en kunt direct gemakkelijk alles bespreken wat u nog zou willen weten. Zo wordt het boeken dus ook erg gemakkelijk.