beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
Slider

Kampeerterrein Friesland

Zoekt u een leuk kampeerterrein Friesland? In de Friese Wouden is ons terrein perfect gelegen voor een leuke kampeervakantie met het hele gezin. Dit is dus een goede optie voor een leuke vakantie in eigen land waarbij geen moment de verveling hoeft toe te slaan. Daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om. Zeker wanneer het uw gezin betreft, dan is het voor u belangrijk dat iedereen het perfect naar de zin heeft. Een goede camping kan dan alvast een zeer belangrijke stap zijn in de juiste richting.

Goed verzorgd

Ook op het gebied van kamperen is er flink wat ontwikkeling geweest in recente jaren. Zo is het ook op de camping belangrijk geworden om bereikbaar te zijn. Om die reden kunt u dus ook overal op het terrein aansluiting op het wifi-netwerk verzorgen. Zo kunt u gewoon leuke vakantiefoto’s op sociale media plaatsen wanneer u op het kampeerterrein bent. Dit is natuurlijk erg leuk om mee te nemen in uw overweging. Daarnaast zijn er ook nog allerlei andere voordelen die het zeer aantrekkelijk maken.

Contact opnemen met ons

Het is zeer gemakkelijk om direct contact op te nemen met ons. Dat kan bijvoorbeeld door het contactformulier in te vullen op de website. U kunt echter ook zelf mailen naar info@ikeleane.nl. Daarin kunt u dan alle vragen die u nog heeft kwijt. Krijgt u liever iemand aan de lijn? Bel dan direct naar 0513-54 12 83. U krijgt dan iemand aan de telefoon en kunt direct gemakkelijk alles bespreken wat u nog zou willen weten. Zo wordt het boeken dus ook erg gemakkelijk.

De Fietscamping van Friesland

De Ikeleane bevindt zich op het 3-provinciën punt van Groningen, Friesland en Drenthe.
Onze camping is een ideale uitvalsbasis om prachtige fietstochten te maken.

Wij faciliteren u graag met:

  • Fietsverhuur (alle soorten)
  • Afgesloten fietsenstalling
  • Schoonmaakplaats
  • Fietsreparatie
  • Lunchpakketten
  • Dé beste fietsroutes & tips

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.