Sfeerimpressie van ons animatieteam op Camping Ikeleane

Kindvriendelijke camping in Friesland met animatieteam

Kiest u jaarlijks voor een vakantie met de kinderen? Breng in dat geval eens een bezoek aan onze kindvriendelijke camping in Friesland. Deze provincie heeft zowel voor uw kinderen, als voor uzelf ontzettend veel te bieden. Huur bijvoorbeeld een boot om op een van de Friese meren te varen, maak een mooie tocht op de fiets, enzovoorts. Ook op onze kindvriendelijke camping in Friesland is van alles te beleven. Terwijl uw kinderen aan het spelen zijn, heeft u de mogelijkheid om bij te komen van het werk uit het afgelopen jaar. Zo keert u volledig ontspannen huiswaarts.

Mogelijkheden op onze kindvriendelijke camping in Friesland

Tijdens een bezoek aan onze kindvriendelijke camping in Friesland profiteert u tijdens het hoogseizoen van een animatieteam, wat voor uw kinderen klaarstaat. Het animatieteam organiseert dagelijks leuke activiteiten voor uw kinderen. Denk aan verschillende spellen, activiteiten waarbij zij zelf met hun handen aan het werk gaan, enzovoorts. In de tijd dat uw kinderen bij ons entertainment team spelen kunt u een museum in de buurt bezoeken, heerlijk voor uw caravan van een mooi boek genieten, enzovoorts. Naast het animatieteam in het hoogseizoen, biedt onze kindvriendelijke camping in Friesland meerdere speelplekken. Ook het sportveld is populair onder onze bezoekers.

Kinderen die spelen op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van sportende kinderen op Camping Ikeleane

Kom ook naar onze kindvriendelijke camping in Friesland

Bent u overtuigd van hetgeen de provincie en onze kindvriendelijke camping in Friesland uw gezin te bieden hebben? Boek uw vakantie in dat geval heel eenvoudig online via onze website. Wanneer u voor een vakantiehuisje op ons park kiest, is het verstandig om deze al vroeg in het jaar te reserveren. De vakantiehuisjes zijn vaak erg snel bezet!