beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
Slider

Kindvriendelijke camping in Friesland met animatieteam

Kiest u jaarlijks voor een vakantie met de kinderen? Breng in dat geval eens een bezoek aan onze kindvriendelijke camping in Friesland. Deze provincie heeft zowel voor uw kinderen, als voor uzelf ontzettend veel te bieden. Huur bijvoorbeeld een boot om op een van de Friese meren te varen, maak een mooie tocht op de fiets, enzovoorts. Ook op onze kindvriendelijke camping in Friesland is van alles te beleven. Terwijl uw kinderen aan het spelen zijn, heeft u de mogelijkheid om bij te komen van het werk uit het afgelopen jaar. Zo keert u volledig ontspannen huiswaarts.

Mogelijkheden op onze kindvriendelijke camping in Friesland

Tijdens een bezoek aan onze kindvriendelijke camping in Friesland profiteert u tijdens het hoogseizoen van een animatieteam, wat voor uw kinderen klaarstaat. Het animatieteam organiseert dagelijks leuke activiteiten voor uw kinderen. Denk aan verschillende spellen, activiteiten waarbij zij zelf met hun handen aan het werk gaan, enzovoorts. In de tijd dat uw kinderen bij ons animatieteam spelen kunt u een museum in de buurt bezoeken, heerlijk voor uw caravan van een mooi boek genieten, enzovoorts. Naast het animatieteam in het hoogseizoen, biedt onze kindvriendelijke camping in Friesland meerdere speelplekken. Ook het sportveld is populair onder onze bezoekers.

Kom ook naar onze kindvriendelijke camping in Friesland

Bent u overtuigd van hetgeen de provincie en onze kindvriendelijke camping in Friesland uw gezin te bieden hebben? Boek uw vakantie in dat geval heel eenvoudig online via onze website. Wanneer u voor een vakantiehuisje op ons park kiest, is het verstandig om deze al vroeg in het jaar te reserveren. De vakantiehuisjes zijn vaak erg snel bezet!

De Fietscamping van Friesland

De Ikeleane bevindt zich op het 3-provinciën punt van Groningen, Friesland en Drenthe.
Onze camping is een ideale uitvalsbasis om prachtige fietstochten te maken.

Wij faciliteren u graag met:

  • Fietsverhuur (alle soorten)
  • Afgesloten fietsenstalling
  • Schoonmaakplaats
  • Fietsreparatie
  • Lunchpakketten
  • Dé beste fietsroutes & tips

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.