Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Verblijf op een luxe camping in Friesland

Heeft u al plannen voor de komende zomermaanden? Kies voor een verblijf op een luxe camping in Friesland, om te genieten van de rust en ruimte die u hier vindt. De Ikeleane is een voorbeeld van zo’n luxe camping. De camping is zeer ruim opgezet, waardoor u geen last zal hebben van andere campinggasten, spelende kinderen, enzovoorts. Daarbij beschikt onze camping tijdens het hoogseizoen over een zeer gezellig animatieteam. Zo hoeft u uw kinderen niet langer zelf te vermaken tijdens uw verblijf op onze luxe camping in Friesland. Een prettige gedachte, als u volledig tot rust wilt komen tijdens uw vakantie.

 

Mogelijkheden op onze luxe camping in Friesland

Op onze luxe camping in Friesland bieden we u verschillende mogelijkheden. Kiest u voor een verblijf in uw eigen tent of caravan, of gaat u voor de huur van een vakantiehuisje? Op ons park vindt u diverse vakantiewoningen. Sommige huisjes zijn geschikt voor kleine gezinnen, terwijl u in andere huisjes ook met zes of acht personen kunt verblijven. Houd er rekening mee dat de huisjes populair zijn tijdens het hoogseizoen. De huisjes zijn vaak al vroeg in het jaar vol!

Buitenaanzicht van onze Safaritent op de Glamping, bij Camping Ikeleane.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Foto van springende kinderen op onze air-trampoline op Camping Ikeleane

Meer informatie over onze luxe camping in Friesland

Wilt u meer weten over onze luxe camping in Friesland en de faciliteiten die we u bieden tijdens een verblijf? Op onze website vindt u een compleet overzicht van onze mogelijkheden. Bovenal bieden we u alle ruimte om te ontspannen, met uw kinderen te spelen en actief bezig te zijn. Naast de faciliteiten op onze camping zelf, zijn er ook in de provincie Friesland voldoende mogelijkheden om volledig te ontspannen tijdens uw vakantie.