beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
Slider

Verblijf op een luxe camping in Friesland

Heeft u al plannen voor de komende zomermaanden? Kies voor een verblijf op een luxe camping in Friesland, om te genieten van de rust en ruimte die u hier vindt. De Ikeleane is een voorbeeld van zo’n luxe camping. De camping is zeer ruim opgezet, waardoor u geen last zal hebben van andere campinggasten, spelende kinderen, enzovoorts. Daarbij beschikt onze camping tijdens het hoogseizoen over een zeer gezellig animatieteam. Zo hoeft u uw kinderen niet langer zelf te vermaken tijdens uw verblijf op onze luxe camping in Friesland. Een prettige gedachte, als u volledig tot rust wilt komen tijdens uw vakantie.

Mogelijkheden op onze luxe camping in Friesland

Op onze luxe camping in Friesland bieden we u verschillende mogelijkheden. Kiest u voor een verblijf in uw eigen tent of caravan, of gaat u voor de huur van een vakantiehuisje? Op ons park vindt u diverse vakantiewoningen. Sommige huisjes zijn geschikt voor kleine gezinnen, terwijl u in andere huisjes ook met zes of acht personen kunt verblijven. Houd er rekening mee dat de huisjes populair zijn tijdens het hoogseizoen. De huisjes zijn vaak al vroeg in het jaar vol!

Meer informatie over onze luxe camping in Friesland

Wilt u meer weten over onze luxe camping in Friesland en de faciliteiten die we u bieden tijdens een verblijf? Op onze website vindt u een compleet overzicht van onze mogelijkheden. Bovenal bieden we u alle ruimte om te ontspannen, met uw kinderen te spelen en actief bezig te zijn. Naast de faciliteiten op onze camping zelf, zijn er ook in de provincie Friesland voldoende mogelijkheden om volledig te ontspannen tijdens uw vakantie.

De Fietscamping van Friesland

De Ikeleane bevindt zich op het 3-provinciën punt van Groningen, Friesland en Drenthe.
Onze camping is een ideale uitvalsbasis om prachtige fietstochten te maken.

Wij faciliteren u graag met:

  • Fietsverhuur (alle soorten)
  • Afgesloten fietsenstalling
  • Schoonmaakplaats
  • Fietsreparatie
  • Lunchpakketten
  • Dé beste fietsroutes & tips

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.