Gezellige tuin van de ruime 6-persoon vakantiewoning

Huur een vakantiewoning in Friesland

Geniet van de diversiteit aan natuur en cultuur die de provincie Friesland u te bieden heeft tijdens uw vakantie. Om een goede uitvalsbasis te hebben voor het bezichtigen van de diverse natuurgebieden en steden, kunt u een vakantiewoning in Friesland huren. Camping De Ikeleane biedt u een vakantiewoning, welke van alle gemakken voorzien is. Na een drukke dag in een stad als Heerenveen of Leeuwarden, biedt onze camping u de rust en ruimte die u wenst. Een moment om alle indrukken te verwerken en samen na te praten over hetgeen u gezien heeft. Datzelfde doet u op onze camping na een mooie fietstocht door de regio.

Faciliteiten binnen onze vakantiewoning in Friesland

Zoals reeds genoemd ontbreekt het u aan niets, wanneer u voor de huur van onze vakantiewoning in Friesland kiest. We maken het u graag zo comfortabel mogelijk tijdens uw vakantie! De vakantiewoning beschikt over een slaapgedeelte met nieuwe boxspringbedden, passend bij de huidige tijd. Daarbij is de woning gelijkvloers aangelegd; ideaal wanneer u minder goed ter been bent. De vakantiewoning beschikt over een ruime keuken en een gezellig ingerichte eethoek. Op onze website vindt u foto’s van de inrichting van onze vakantiewoning in Friesland.

Genieten in het zonnetje op Camping Ikeleane

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Overzicht van de 6-persoons vakantiewoning bij Camping Ikeleane

Uw vakantiewoning in Friesland boeken

Het boeken van uw vakantiewoning in Friesland doet u eenvoudig online. Wacht hier niet te lang mee, daar de vakantiewoning zeker in het hoogseizoen snel bezet is. U kunt de vakantiewoning al vroeg in het voorjaar reserveren. Welke periode overnacht u op onze camping? De camping biedt een groot aantal faciliteiten voor jong en oud, waar u uiteraard vrij gebruik van kunt maken bij het huren van de vakantiewoning.