beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
slider-small

Vakantiewoning Friesland

Een vakantiewoning in Friesland huren op een leuk park waar kinderen ook voldoende vertier kunnen vinden? Dan bent u welkom bij De Ikeleane. Wij hebben een grote hoeveelheid camper- en caravanplaatsen, maar u kunt ook uitstekend bij ons terecht wanneer u interesse heeft in het huren van een vakantiewoning in Friesland. Of u nu een vakantiewoning in Friesland wilt betrekken voor een paar dagen of een paar weken, of u nu komt met twee of met zes personen; bij De Ikeleane bent u van harte welkom.

Waarom een vakantiewoning in Friesland bij De Ikeleane?

Er zijn veel redenen te noemen om bij De Ikeleane een vakantiewoning in Friesland te huren. Op de eerste plaats zijn er enkele grote steden in de buurt, waar u kunt winkelen, uit kunt gaan of een terrasje kunt pakken. Denk bijvoorbeeld aan de plaats Drachten. In Bakkeveen, waar wij gevestigd zijn, kunt u een openluchtzwembad vinden. U kunt hier gratis zwemmen wanneer u langer dan drie dagen bij ons verblijft in de vakantiewoning in Friesland. Vanzelfsprekend zijn er op ons park ook de nodige faciliteiten en activiteiten aanwezig. Een vakantie bij De Ikeleane is gegarandeerd een groot succes.

U bent altijd welkom

De Ikeleane is gevestigd aan de Duerswâldmer Wei 19 in Bakkeveen. U bent van harte welkom om bij ons te verblijven in een sfeervolle en luxe vakantiewoning in Friesland. Wilt u eerst meer informatie? Bel dan naar 0516 – 54 12 83 of mail naar info@ikeleane.nl. Uiteraard kunt u ook eerst op onze website nader kennis maken met De Ikeleane.

De Fietscamping van Friesland

De Ikeleane bevindt zich op het 3-provinciën punt van Groningen, Friesland en Drenthe.
Onze camping is een ideale uitvalsbasis om prachtige fietstochten te maken.

Wij faciliteren u graag met:

  • Fietsverhuur (alle soorten)
  • Afgesloten fietsenstalling
  • Schoonmaakplaats
  • Fietsreparatie
  • Lunchpakketten
  • Dé beste fietsroutes & tips

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.