Vakantiehuis Friesland

Wilt u een heerlijke vakantie doorbrengen in het mooie Friesland, boek dan een comfortabele vakantiewoning op onze prachtige camping. De vakantiewoningen die wij verhuren zijn geschikt voor maar liefst zes personen dus u kunt er met een groot gezelschap verblijven. Het is uiteraard mogelijk om – indien beschikbaar – meerdere vakantiehuizen te huren voor bij voorbeeld een familie-of verenigingsuitstapje. U vindt de prijzen voor het komende seizoen op onze website. Wilt u een bedlinnen of handdoekenpakket bij huren dan kunt u dat bij de reservering aangeven.

Een vakantiehuis Friesland met het comfort van thuis

Wilt u van een heerlijke vakantie genieten zonder dat u comfort dat u thuis ook heeft moet inleveren? Dan kunt u bij ons een comfortabel vakantiehuis Friesland huren. Door de ruime opzet heeft u voldoende ruimte. De gehele woning is gelijkvloers en dus ook geschikt voor gasten die moeite hebben met traplopen. U vindt alle comfort in uw vakantiewoning, inclusief een volledig ingerichte keuken. Vanuit uw vakantiewoning kunt u er op uit trekken om Friesland te ontdekken of heerlijk te wandelen of fietsen in de directe omgeving. Natuurlijk hoort genieten op het water ook bij een vakantie in Friesland, u kunt in vrijwel iedere havenplaats een bootje huren.

U kunt uw reservering direct online regelen

Wilt u binnenkort heerlijk genieten in Friesland? Reserveer dan nu een vakantiehuis op onze camping. Wij verhuren ook comfortabele chalets. Heeft u vragen dan kunt u ons altijd bellen op telefoonnummer 0516 – 54 17 18. Een mailbericht kunt u sturen naar info@ikeleane.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren.

Acties

ACSI TARIEF 2017
Het ACSI tarief voor 2 personen voor € 15,00 is geldig van
01-04 t/m 24-05-2017
06-06 t/m 08-07 2017
25-08 t/m 30-09-2017

Dit tarief is inclusief douchen, en koud/warm water en hond.

Direct reserverenBent u het kamperen zat en wilt u rust en vastigheid, dan is een stacarvan
misschien wat voor u. Er zijn diverse caravans te koop of een lege
plaats waar u een caravan naar eigen inzicht kunt plaatsen en inrichten.
Wij kunnen desgewenst bemiddelen bij aankoop.Boek nu een 4,5 of 6 persoons chalet voor 2017 en ontvang 10% korting.

Wees er snel bij.

Nieuws / Actueel
nieuw in 2017: 2 kampeerplaatsen met privesanitair

erkende camping anwbrecronacsikindvriendelijke camping