beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
Slider

Boscamping Friesland

Wat is er nu fijner als vakantiebestemming dan een mooie boscamping in Friesland? Het is immers nooit ver weg, maar het geeft wel het echte vakantiegevoel. Wie eens echt de rust op wil zoeken, heeft natuurlijk niet veel meer nodig dan dat. Ikeleane is dan een goede locatie om te kiezen. Dit maakt het goed mogelijk om op elk gewenst moment even helemaal op te gaan in de natuur en er met veel plezier een korte of lange vakantie door te brengen.

Naar een boscamping in Friesland

Het grote voordeel van een boscamping in Friesland kiezen, is dat er alle mogelijkheden worden geboden om een goede vakantie te hebben. Of dit nu voor een kort reisje van enkele dagen, of een lang verblijf van enkele weken is maakt dan geen enkel verschil. De bosrijke omgeving zal altijd al snel een positieve uitwerking hebben. Op die manier is het goed mogelijk om helemaal tot rust te komen. Er zijn bovendien talloze dingen te doen, waardoor de tijd er zeer aangenaam zal zijn.

In contact komen

Om zeker te zijn van een plekje op Ikeleane, is het belangrijk om tijdig contact op te nemen om naar de mogelijkheden te vragen. Dit kan bijvoorbeeld per e-mail worden gedaan. Doe dat dan via het e-mailadres info@ikeleane.nl. Ook is het goed mogelijk om te bellen. Dan kunnen vragen immers direct worden gesteld. Het telefoonnummer dat gebruikt kan worden om te bellen met de camping is 0516 54 12 83. Zo kan er snel een antwoord worden gevonden op elke vraag.

De Fietscamping van Friesland

De Ikeleane bevindt zich op het 3-provinciën punt van Groningen, Friesland en Drenthe.
Onze camping is een ideale uitvalsbasis om prachtige fietstochten te maken.

Wij faciliteren u graag met:

  • Fietsverhuur (alle soorten)
  • Afgesloten fietsenstalling
  • Schoonmaakplaats
  • Fietsreparatie
  • Lunchpakketten
  • Dé beste fietsroutes & tips

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.