beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
slider-small

Fijne camping in Friesland voor glamping

Glamping is een van de kampeertrends uit de afgelopen jaren! Steeds meer mensen overwegen glamping, wanneer zij voor een kampeervakantie kiezen. Het idee achter glamping is dat u net iets luxer op vakantie gaat, maar toch het vrije van de camping blijft ervaren. De tijd dat u met een closetrol onder de arm naar het toilet moest lopen is voorbij, wanneer u voor glamping kiest. Op onze camping in Friesland is glamping goed mogelijk! We bieden u verschillende opties, wanneer u glamping overweegt voor de komende vakantieperiode. Friesland heeft u ook als provincie ontzettend veel te bieden.

Mogelijkheden camping in Friesland bij glamping

Op onze camping in Friesland wordt glamping op verschillende manieren gefaciliteerd. Kies bijvoorbeeld voor onze luxe safaritent. Deze tent is voorzien van een eigen badkamer, een kleine keuken en zelfs een televisie. Handig, wanneer u ook tijdens uw vakantie op de hoogte wilt blijven van uw vaste programma’s. Dankzij de pelletkachel in deze safaritent kunt u hier ook in het vroege voorjaar of bijvoorbeeld het najaar verblijven. De kachel houdt de tent warm! U kunt deze safaritent met maximaal zes personen gebruiken. De ideale accommodatie voor u en uw gezin.

Camping in Friesland met glamping reserveren

Houd er rekening mee, dat op onze camping in Friesland glamping steeds vaker gekozen wordt. Het is om deze reden verstandig om de luxe safaritent ruim voor uw aankomst online te reserveren. U kunt vanzelfsprekend ook telefonisch contact met ons opnemen, om uw reservering te plaatsen. We ontvangen u graag, om u een hele fijne en rustige vakantie te bieden in de mooiste provincie van Nederland!

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.