beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
slider-small

Camping in bos Friesland

Kamperen in Friesland is op en top genieten van de rust e n de ruimte in onze prachtige provincie. Wilt u logeren op een camping in een bos in Friesland dan bent u bij Ikelaene aan het juiste adres. U kunt hier terecht met uw eigen tent of caravan of u kunt bij ons een accommodatie huren voor uw verblijf. Er is een ruime vakantiewoning en verschillende chalets. Ook kunt u een kamer huren in onze Bed and Breakfast. De camping ligt midden in de natuur, een ideale uitvalsbasis voor heerlijke wandelingen of fietstochten .Maar ook als u helemaal nergens heen wilt maar gewoon heerlijk wilt uitrusten is deze camping een prima keuze.

Een prachtige camping in de bossen van Friesland

Friesland staat vooral bekend om de Friese Meren. Maar ook de bossen in deze mooie provincie zijn zeker de moeite waard. In de prachtige omgeving van onze camping kunt u heerlijk genieten van de rust en de natuur. De camping is ook prima geschikt voor gezinnen. Tijdens de zomervakantie is er een enthousiast animatieteam op de camping werkzaam om de kinderen bezig te houden met allerlei activiteiten. Zo kunnen de ouders ook een paar uurtjes van de rust genieten.

Boek nu uw verblijf op onze gezellige camping

U kunt voor het maken van een reservering of voor meer informatie contact met ons opnemen via het contactformulier op de website. U kunt ook mailen naar info@ikelaene.nl. Wij zijn ook bereikbaar op telefoonnummer 0516 – 54 12 83.

De Fietscamping van Friesland

De Ikeleane bevindt zich op het 3-provinciën punt van Groningen, Friesland en Drenthe.
Onze camping is een ideale uitvalsbasis om prachtige fietstochten te maken.

Wij faciliteren u graag met:

  • Fietsverhuur (alle soorten)
  • Afgesloten fietsenstalling
  • Schoonmaakplaats
  • Fietsreparatie
  • Lunchpakketten
  • Dé beste fietsroutes & tips

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.