beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
Slider

Chalet verhuur Friesland

Voor chalet verhuur in Friesland kunt u uitstekend op camping De Ikeleane terecht. U bent bij ons op de eerste plaats natuurlijk altijd welkom wanneer u wilt kamperen in een mooie omgeving, maar wij bieden ook diverse mogelijkheden tot chalet verhuur in Friesland. Dit is natuurlijk ideaal wanneer u wel wilt genieten van de gezellige, vrije en intieme sfeer van een camping, maar u niet zo heel veel voelt voor een vakantie in een tent, camper of caravan. Met onze chalet verhuur in Friesland combineert u de campingsfeer met een vakantieparkaccommodatie.

Chalet verhuur in Friesland, bij De Ikeleane

De Ikeleane is een gezellige camping met diverse vaste gasten en jaarlijks nieuwe gasten die kennis komen maken met de camping. Niet iedereen houdt van kamperen, maar veel mensen houden wel van de echte campingsfeer. Voor deze mensen hebben wij de chalet verhuur in Friesland. U kunt bij ons verblijven in een sfeervol, luxe en compleet ingericht chalet. U verblijft in een natuurrijke en rustige omgeving, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen. Daarnaast zijn de steden goed te bereiken voor een dagje shoppen en kunt u diverse activiteiten en pretparken op goede afstand vinden. Onze chalet verhuur in Friesland is leuk voor jong en oud.

Neem contact op

Neemt u gerust eens een kijkje op onze website voor een goede indruk van onze camping en de chalet verhuur in Friesland. Wilt u reserveren of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt bellen naar 0516 – 54 12 83 of mailen naar info@ikeleane.nl. Onze camping is te vinden aan de Duerswâldmer Wei 19 in Bakkeveen.

De Fietscamping van Friesland

De Ikeleane bevindt zich op het 3-provinciën punt van Groningen, Friesland en Drenthe.
Onze camping is een ideale uitvalsbasis om prachtige fietstochten te maken.

Wij faciliteren u graag met:

  • Fietsverhuur (alle soorten)
  • Afgesloten fietsenstalling
  • Schoonmaakplaats
  • Fietsreparatie
  • Lunchpakketten
  • Dé beste fietsroutes & tips

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.