De Ikeleane familiecamping Friesland

De Ikeleane is een echte familiecamping in Friesland. Je kunt erin contact komen met jonge families, maar ook oudere gezinnen, want door de verschillende activiteiten en faciliteiten is de Ikeleane geschikt voor zowel jong als oud.

Familiecamping Friesland met rust en natuur

Op vakantie gaan betekent voor veel mensen de batterij opladen, genieten en erop uit gaan: dat kan allemaal bij de Ikeleane, een familiecamping in Friesland met rust en natuur. De Ikeleane – in het Nederlands eikenlaan – ligt in de directe omgeving van bossen, duinen en heide. Prachtige omgevingen en gebieden waar je doorheen kunt wandelen om te genieten van al het groen en de geur van de natuur. Verschillende wandelpaden brengen je langs de mooiste stukken van het Friese landschap, maar je kunt ook de fiets ter hand nemen om de diverse Friese natuur in te gaan.

Gezellige familiecamping in Friesland voor het hele gezin

Kinderen hebben vermaak nodig en daar zorgt de Ikeleane voor, want het is een familiecamping in Friesland voor het hele gezin. Kinderen vinden het heerlijk om lekker rond te bazuinen door de duinen en de bossen, maar willen ook graag vermaak, spelen met leeftijdsgenootjes en klauteren op speeltoestellen. Onder het genot van een kop koffie op het terras kun je de kinderen in de gaten houden terwijl zij pret maken in de tegenovergelegen speelschuur. Overdag maar ook ’s avonds zijn er nog veel meer activiteiten waaraan je kunt deelnemen, zoals volleybalwedstrijden, bingo’s en voorstellingen van het animatieteam. Meer over de Ikeleane, de familiecamping in Friesland, lees je op de pagina activiteiten.

Acties

NIEUW IN 2018: 1 WIFI-TICKET GRATIS


ACSI TARIEF 2018
Het ACSI tarief voor 2 personen voor € 15,00 is geldig van
30-03 t/m 09-05-2018
23-05 t/m 14-07 2018
25-08 t/m 30-09-2018

Dit tarief is inclusief douchen, en koud/warm water en hond.Bent u het kamperen zat en wilt u rust en vastigheid, dan is een stacarvan
misschien wat voor u. Er zijn diverse caravans te koop of een lege
plaats waar u een caravan naar eigen inzicht kunt plaatsen en inrichten.
Wij kunnen desgewenst bemiddelen bij aankoop.Boek nu een 4,5 of 6 persoons chalet voor 2018 en ontvang 10% korting.

Actie geldig t/m 01 maart 2018

Nieuws / Actueel

Nieuw in 2018: 1x wifi-ticket gratis

erkende camping anwbrecronacsikindvriendelijke camping