beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
slider-small

De Ikeleane familiecamping Friesland

De Ikeleane is een echte familiecamping in Friesland. Je kunt erin contact komen met jonge families, maar ook oudere gezinnen, want door de verschillende activiteiten en faciliteiten is de Ikeleane geschikt voor zowel jong als oud.

Familiecamping Friesland met rust en natuur

Op vakantie gaan betekent voor veel mensen de batterij opladen, genieten en erop uit gaan: dat kan allemaal bij de Ikeleane, een familiecamping in Friesland met rust en natuur. De Ikeleane – in het Nederlands eikenlaan – ligt in de directe omgeving van bossen, duinen en heide. Prachtige omgevingen en gebieden waar je doorheen kunt wandelen om te genieten van al het groen en de geur van de natuur. Verschillende wandelpaden brengen je langs de mooiste stukken van het Friese landschap, maar je kunt ook de fiets ter hand nemen om de diverse Friese natuur in te gaan.

Gezellige familiecamping in Friesland voor het hele gezin

Kinderen hebben vermaak nodig en daar zorgt de Ikeleane voor, want het is een familiecamping in Friesland voor het hele gezin. Kinderen vinden het heerlijk om lekker rond te bazuinen door de duinen en de bossen, maar willen ook graag vermaak, spelen met leeftijdsgenootjes en klauteren op speeltoestellen. Onder het genot van een kop koffie op het terras kun je de kinderen in de gaten houden terwijl zij pret maken in de tegenovergelegen speelschuur. Overdag maar ook ’s avonds zijn er nog veel meer activiteiten waaraan je kunt deelnemen, zoals volleybalwedstrijden, bingo’s en voorstellingen van het animatieteam.

De Fietscamping van Friesland

De Ikeleane bevindt zich op het 3-provinciën punt van Groningen, Friesland en Drenthe.
Onze camping is een ideale uitvalsbasis om prachtige fietstochten te maken.

Wij faciliteren u graag met:

  • Fietsverhuur (alle soorten)
  • Afgesloten fietsenstalling
  • Schoonmaakplaats
  • Fietsreparatie
  • Lunchpakketten
  • Dé beste fietsroutes & tips

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.