Plezier voor elke leeftijd op Camping Ikeleane

Reserveer uw kampeerplek in Friesland bij Camping Ikeleane

Geniet van een onbezorgde vakantie, door nu alvast een kampeerplek in Friesland te reserveren. Camping Ikeleane is een gezellige familiecamping, waar ieder gezinslid volledig tot rust komt. Kinderen hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan leuke activiteiten van het animatieteam, ouders genieten voor hun caravan of tent van de rust, enzovoorts. De camping beschikt over een groot aantal kampeerplekken en heeft daarnaast diverse chalets en vakantiehuisjes te bieden. Ideaal, wanneer u ook in de herfst of in het voorjaar naar Friesland op vakantie wil. Houd er rekening mee, dat het animatieteam enkel in het hoogseizoen actief is.

De Fietscamping van Friesland

De Ikeleane bevindt zich op het 3-provinciën punt van Groningen, Friesland en Drenthe.
Onze camping is een ideale uitvalsbasis om prachtige fietstochten te maken.

Wij faciliteren u graag met:

  • Fietsverhuur (alle soorten)
  • Afgesloten fietsenstalling
  • Schoonmaakplaats
  • Fietsreparatie
  • Lunchpakketten
  • Dé beste fietsroutes & tips
Foto van de omgeving van Camping Ikeleane.

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Kamperen

Kampeerplek in Friesland op een natuurcamping

Camping Ikeleane is een natuurcamping, met veel aandacht voor het groen op haar terrein. De camping is goed onderhouden en biedt de perfecte plek om te genieten van een mooi boek of tijdschrift. Geniet onder de bomen van de schaduw op warme zomerdagen, of zet uw stoel voor de tent om van de zon te genieten. Naast de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten op de camping, kunt u Friesland ontdekken. De provincie heeft prachtige meren, gezellige steden en verkoelende bossen te bieden.

Uw eigen kampeerplek in Friesland reserveren

Vanwege de drukte in het hoogseizoen is het verstandig om een kampeerplek in Friesland al vroeg in het jaar vast te leggen. Op deze manier voorkomt u, dat u tijdens de zomermaanden geen plek meer heeft. Het boeken van een kampeerplek in Friesland bij Camping Ikeleane is heel eenvoudig. U kunt een kampeerplek via onze website reserveren, of door telefonisch contact met ons op te nemen.

Sfeerimpressie van Camping Ikeleane tijdens Hemelvaart.