beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
slider-small

Gezellig kamperen in Friesland met vele voorzieningen

Het kamperen in Friesland krijgt een hele andere betekenis op camping de Ikeleane. De camping is in 2008 volledig vernieuwd wat het kamperen hier in zuid-oost Friesland nog aangenamer maakt. Er zijn 67 ruime comfortplaatsen gecreëerd op 6 ruime velden. De plaatsnummers zijn D001 t/m D063. De plaatsen zijn allemaal aangesloten op elektra (10 amp.) riolering, kabeltv en een waterkraan.

In 2008 zijn er 2 volledig nieuwe sanitairgebouwen geplaatst, met gratis douches en warmwater. Er zijn tevens meer validen sanitair- en afwasplaatsen met gratis warm water. Ook zijn er wascabines en babywasplaatsen.

Betaalbaar kamperen op de gezelligste camping van zuid-oost Friesland

Ondanks alles betaalt u voor kamperen in het laagseizoen voor een komfortplaats maar € 19,00 per nacht voor twee personen(ACSI tarief = € 15,00 Dit is inclusief douchen, warm water). Bekijk ook al onze overige tarieven voor kamperen op de gezelligste camping van zuid-oost Friesland.

Wanneer u 3 nachten of langer komt kamperen, krijgt u van ons een gratis zwemabonnement voor het openluchtzwembad (grote ligweide) van Bakkeveen te Friesland voor al uw gezinsleden.

Op ieder kampeerterrein staan één of meerdere speeltoestellen, zodat u uw kinderen vanuit uw voortent in de gaten kunt houden.

Tal van activiteiten tijdens het kamperen in Friesland op camping de Ikeleane

Wanneer u overweegt om te gaan kamperen in Friesland en een gezellige camping zoekt met voldoende activiteiten, dan zit u bij camping de Ikeleane goed. Camping de Ikeleane verzorgt het gehele seizoen door activiteiten voor jong en oud. Dit wordt verzorgt door een recreatiecommissie die bestaan uit leden van de camping. Er worden o.a. bingoavonden, klaverjasavonden, ringsteken, spijkerbroekhangen, ballonvaarten, fietstocht en nog veel meer activiteiten georganiseerd.

Vanaf 15 juli t/m 19 augustus 2017 is er een animatieteam voor alle kinderen. Hier komt een professioneel animatieteam (De Eendeclub uit OMMEN) die de kinderen vermaken, met knutselen, spel en theater. Daarna komt nog een eigen recreatieteam, die alle kinderen vermaakt met knutselen, spel en theater.

Voor vragen over kamperen op onze sfeervolle camping in Friesland, neem vrijblijvend contact met ons op.

De Fietscamping van Friesland

De Ikeleane bevindt zich op het 3-provinciën punt van Groningen, Friesland en Drenthe.
Onze camping is een ideale uitvalsbasis om prachtige fietstochten te maken.

Wij faciliteren u graag met:

  • Fietsverhuur (alle soorten)
  • Afgesloten fietsenstalling
  • Schoonmaakplaats
  • Fietsreparatie
  • Lunchpakketten
  • Dé beste fietsroutes & tips

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.