beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
Slider

Kindercamping Friesland

Kamperen met het hele gezin in Friesland is een prima besteding van uw vakantie. U kunt hiervoor prima terecht op De Ikeleane in Bakkeveen. Er is voor iedereen een geschikte accommodatie te regelen. U kunt er kamperen met uw eigen tent of caravan of een plaats huren voor uw stacaravan. Er zijn plaatsen beschikbaar met eigen privé sanitair zodat u nauwelijks het gevoel heeft van primitief kamperen. Daarnaast heeft deze kindercamping in Friesland voorzieningen voor het hele gezin.

Huur een accommodatie op de kindercamping in Friesland

Als u wat meer comfort wilt dan een tent of caravan, dan kunt u op De Ikeleane ook een accommodatie huren. Er is een royale vakantiewoning die van alle gemakken is voorzien en er zijn meerdere chalets op het terrein die u voor een fijne vakantie met het hele gezin kunt reserveren. U heeft de beschikking over een comfortabel onderkomen dat van alle gemakken is voorzien. Tijdens uw vakantie heeft u volop gelegenheid om onze mooie provincie te ontdekken. Fietsen en wandelen zijn prima opties, of huur een bootje en ga lekker het water op voor een tocht op de Friese meren.

Reserveer nu voor uw volgende vakantie

Wilt u zeker zijn van een plaats op De Ikeleane voor uw volgende vakantie? U bent van harte welkom op de mooiste kindercamping van Friesland. Reserveer direct. U kunt gebruik maken van het contactformulier op de website of bel ons op telefoonnummer 0516 – 54 12 83. We wensen u alvast een fijne vakantie in ons gastvrij Fryslân.

De Fietscamping van Friesland

De Ikeleane bevindt zich op het 3-provinciën punt van Groningen, Friesland en Drenthe.
Onze camping is een ideale uitvalsbasis om prachtige fietstochten te maken.

Wij faciliteren u graag met:

  • Fietsverhuur (alle soorten)
  • Afgesloten fietsenstalling
  • Schoonmaakplaats
  • Fietsreparatie
  • Lunchpakketten
  • Dé beste fietsroutes & tips

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.