beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
Slider

Voor de vakantie een recreatiehuisje huren in Friesland

Op zoek naar een gezellige familiecamping in Friesland? Wellicht is Camping Ikeleane iets voor uw gezin! Een recreatiehuisje huren in Friesland is een van de mogelijkheden, die wij met onze camping aanbieden. Het recreatiehuisje is groot genoeg voor het hele gezin! U heeft hierbij de keuze uit verschillende formaten vakantiehuisjes en chalets. Kies bijvoorbeeld tussen een trekkerschalet, een chalet voor vier personen of zelfs een 6-persoons recreatiehuisje. Met een chalet geniet u van een grote mate van comfort tijdens een vakantie in Friesland!

Recreatiehuisje huren in Friesland met de kinderen

Gezellig samen met uw kinderen naar een camping in Friesland biedt verschillende voordelen! In Friesland heeft voldoende mogelijkheden om uzelf en uw kinderen te vermaken. Vaar bijvoorbeeld met een gehuurde boot op een van de meren in Friesland, trek met z’n allen naar een plaats als Leeuwarden of Sneek, enzovoorts. Ook op Camping Ikeleane worden verschillende activiteiten georganiseerd. Terwijl uw kinderen aan het spelen zijn, heeft u een momentje voor uzelf. Naast de georganiseerde activiteiten voor kinderen door het animatieteam, bieden we voldoende speelmogelijkheden op ons kampeerterrein.

Een recreatiehuisje huren in Friesland

Wilt u meer weten over onze recreatiehuisjes? Of wilt u direct een recreatiehuisje huren in Friesland? U kunt uw reservering heel eenvoudig online aan ons doorgeven. Vanzelfsprekend kunt u ons ook telefonisch bereiken, mocht u nog vragen hebben. Op onze website vindt u beschrijvingen van de verschillende soorten chalets, die op onze camping in Friesland worden aangeboden. Voor welke van deze recreatiehuisjes kiest u met het gezin?

De Fietscamping van Friesland

De Ikeleane bevindt zich op het 3-provinciën punt van Groningen, Friesland en Drenthe.
Onze camping is een ideale uitvalsbasis om prachtige fietstochten te maken.

Wij faciliteren u graag met:

  • Fietsverhuur (alle soorten)
  • Afgesloten fietsenstalling
  • Schoonmaakplaats
  • Fietsreparatie
  • Lunchpakketten
  • Dé beste fietsroutes & tips

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.