beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
Slider

Stacaravan verhuur Friesland

Kamperen in de mooie provincie Friesland is een ware belevenis. Geniet van de ruimte en de rust in één van de mooiste provincies van Nederland. U waant zich bijna in het buitenland als u uw vakantie in het mooie Friesland doorbrengt. Het is nu mogelijk om via Ikeleane een stacaravan te huren. De stacaravan verhuur Friesland maakt het mogelijk dat u uw vakantie kunt doorbrengen op een mooie rustige camping waar u volop kunt genieten van de rust en de ruimte en de mooie natuur die Friesland te bieden heeft.

Een mooie vakantie met stacaravan verhuur Friesland

Voor een mooie vakantie hoeft u echt niet naar het buitenland. U kunt zich ook in ons eigen land prima vermaken. In Friesland is van alles te beleven. Maak een mooie boottocht over één van de vele meren. Bezoek de kleine dorpjes met de typische Friese boerderijen. Geniet van lekker eten in één van de vele restaurants. U kunt prachtige fietstochten maken over het vlakke land van Friesland. De stacaravan verhuur Friesland maakt het mogelijk dat u een comfortabel verblijf heeft tijdens uw vakantie war u alle vrijheid heeft om te doen en laten wat u wilt.

Reserveer vandaag nog een stacaravan

Heeft u nog geen plannen gemaakt voor uw volgende vakantie? Denk dan eens aan Friesland. Huur een comfortabele stacaravan voor een week of langer en geniet van het goede leven in het mooie Friesland. U kunt ons bereiken voor vragen op telefoonnummer 0516 – 54 12 83. Vanzelfsprekend zijn wij ook per mail bereikbaar, u kunt een bericht sturen naar info@ikeleane.nl.

De Fietscamping van Friesland

De Ikeleane bevindt zich op het 3-provinciën punt van Groningen, Friesland en Drenthe.
Onze camping is een ideale uitvalsbasis om prachtige fietstochten te maken.

Wij faciliteren u graag met:

  • Fietsverhuur (alle soorten)
  • Afgesloten fietsenstalling
  • Schoonmaakplaats
  • Fietsreparatie
  • Lunchpakketten
  • Dé beste fietsroutes & tips

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.