beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
Slider

Maak gebruik van ons trekkerschalet in Friesland bij een rondtocht

Bent u voornemens een rondtocht door de provincie Friesland te maken? In dat geval kan een bezoek aan Camping Ikeleane het overwegen waard zijn. Onze camping biedt u alle faciliteiten om tijdens uw rondtocht tot rust te komen. Geniet bijvoorbeeld van de speelfaciliteiten voor kinderen, neem deel aan sportactiviteiten met andere campinggasten of geniet van de rust voor uw accommodatie. Wij bieden verschillende mogelijkheden om te overnachten. Neem uw eigen tent mee, of kies voor een overnachting in ons trekkerschalet in Friesland. Het trekkerschalet is specifiek bedoeld voor mensen die rondtrekken door de provincie of Noord-Nederland als geheel.

Voordelen van ons trekkerschalet in Friesland

Ons trekkerschalet in Friesland biedt u net iets meer comfort dan een tent. Zo hoeft u zelf geen spullen mee te nemen en slaapt u niet op de grond! Tegelijkertijd is een trekkerschalet in Friesland goedkoper dan een luxe vakantiewoning. Zo hoeft een rondtocht door de noordelijke provincies niet duur te zijn. Het trekkerschalet biedt ruimte voor vier personen. Komt u met meer mensen? In dat geval kan een van de andere chalets op ons kampeerterrein het overwegen waard zijn. Deze zijn geschikt voor vijf of zes personen.

Trekkerschalet in Friesland reserveren

Het trekkerschalet in Friesland op onze camping is populair. Houd er daarom rekening mee, dat deze al vroeg in het jaar vol zal zitten. Door uw reservering vroegtijdig aan ons door te geven, bent u verzekerd van een zeer prettige accommodatie tijdens uw rondtocht. U kunt de chalet zowel online, als telefonisch reserveren. Op onze website leest u meer over de faciliteiten die het chalet u te bieden heeft.

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.