beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
slider-small

Op vakantie in Friesland op camping De Ikeleane

Geniet van een ontspannen vakantie in Friesland op de camping. Camping De Ikeleane biedt rust en ruimte, maar ook een plek voor de kinderen om te ontspannen. In het hoogseizoen kunnen zij terecht bij het animatieteam, welke zorgt voor een gevarieerd programma. Terwijl de kinderen zich vermaken, heeft u de mogelijkheid te ontspannen met een goed boek of tijdschrift. Heeft u een vakantie in Friesland op de camping al eens overwogen?

Vakantie in Friesland bij camping met diverse mogelijkheden

Zoals reeds beschreven, biedt camping De Ikeleane voor ieder gezinslid faciliteiten om een fijne vakantie te hebben. Naast de speelplaats en het animatieprogramma, vindt u op onze camping een variëteit aan accommodaties. Neem uw eigen tent of caravan mee, huur een chalet of verblijf in een luxe vakantiewoning. Ook glamping, een van de trends op het gebied van kamperen, behoort tot de mogelijkheden op onze camping. Een luxe vorm van kamperen, zonder aan vrijheid in te leveren. Wat is er fijner dan de vrijheid die een ruim opgezette camping u biedt? Het maakt een vakantie in Friesland op de camping meer dan het overwegen waard.

Vakantie in Friesland op de camping boeken

Wees op tijd, wanneer u een vakantie in Friesland op de camping wilt beleven. Met name de verschillende accommodaties op onze camping zitten doorgaans snel vol. Het reserveren van een accommodatie of een kampeerplek doet u heel eenvoudig via onze website. Hier vindt u ook de beschikbaarheid van onze accommodaties. Neem contact met ons op, wanneer u meer informatie wenst over de faciliteiten op de camping. We vertellen u er graag meer over!

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.