beoordeling
9.0

Mijn ikeleane
Inloggen
slider-small

Geniet van een vakantie in Friesland

Geniet deze zomer van een vakantie in eigen land! Een vakantie in Friesland is ontzettend leuk en biedt u de ontspanning, die u tijdens een vakantieperiode zoekt. Niet alleen voor uzelf is een vakantie in Friesland het overwegen waard. De provincie heeft ook voor uw kinderen ontzettend veel te bieden. Kom langs op Camping De Ikeleane, waar een enthousiast animatieteam klaar staat om uw kinderen op te vangen in het hoogseizoen. Terwijl u geniet van de rust en ruimte in onze provincie, hebben uw kinderen alle gelegenheid om te spelen en nieuwe vriendjes te maken.

Vakantie in Friesland biedt tal van mogelijkheden

Niet alleen op Camping De Ikeleane valt voldoende te beleven tijdens een vakantie in Friesland. U kunt ook de provincie zelf verkennen! Huur een boot om op een van de Friese meren te varen. Of huur fietsen om de provincie op de fiets te bekijken. Wanneer u op zoek bent naar gezellige terrasjes en leuke winkeltjes kunt u terecht in plaatsen als Leeuwarden en Heerenveen. Zo heeft de provincie Friesland voor iedere gast wat te bieden! De afgelopen zomers is het weer in Nederland niet minder, dan het weer in veel andere Europese landen.

Kamperen tijdens een vakantie in Friesland

Camping De Ikeleane biedt u ruime kampeerplekken voor uw vakantie in Friesland. Naast de kampeerplekken bieden we u verschillende andere soorten accommodaties. Denk bijvoorbeeld aan een mooi chalet, welke zeer geschikt is voor trekkers. Trek met uw fiets door Nederland of maak een mooie wandeling. Overnachten doet u hierbij in een van onze chalets. Wees op tijd met het boeken van uw accommodatie, om er zeker van te zijn dat u tijdens uw vakantie in Friesland op onze camping terecht kunt.

Check via onze portal de beschikbaarheid en prijzen en boek direct online.

Maatregelen coronavirus

Beste gast/klant/bezoeker,

Via deze weg willen wij u graag informeren over het Coronavirus (COVID-19) en over de maatregelen die wij zelf nemen om verspreiding te voorkomen. We staan in nauw contact met de lokale instanties (GGD), de brancheorganisatie en gemeenten die ons op de hoogte houden van (lokale) ontwikkelingen omtrent het virus.